Festivalul Urban Vibes a fost și la Bălți!!!

Festivalul Urban Vibes a fost și la Bălți!!!

Festivalul Urban Vibes, coordonat de Urban Spirit Family, a fost și la Bălți!!!

Echipa Uniunii pentru Echitate și Sănătate s-a alăturat la acest eveniment în comun cu partenerii acestui eveniment Protecție Infinită, Zdorovii_Gorod, bucurând copii și adulții cu o agendă distractivă, dar și creativă, care a implicat mai multe ateliere de breakdance, hip-hop, desen-schițe, skateboarding, antrenament și, bineînțeles, graffiti-jam pentru ce mai experimentați.

Pentru cei mai mici au fost accesibile distracții cu clovni și ateliere creative de creație și desen.

Echipa Uniunii pentru Echitate și Sănătate s-a alăturat cu următoarele activități, fiind susținuți de Plan International:

Pentru copii – atelier de realizare a păsărilor din fir de ață de lână și bumbac, aceștia fiind ajutați în proces de moderatorii atelierului și de părinții acestora. Participanții au fost încurajați să facă schimb de informație și voie bună, implicându-se ulterior și în jocuri cu parașuta.

Pentru maturi – comunicare de calitate și cu beneficii pentru sănătate cu specialiștii organizației! La eveniment a fost prezentă și unitatea mobilă a organizației care a oferit asistență medicală în regim de urgență – la solicitare, dar și care a oferit consultare și testare la HIV și hepatite virale în contextul riscurilor asociate HIV pentru toți doritorii.

Evenimentul s-a desfășurat la data de 31 mai, orele 11.00 -15.00, în Parcul Victoriei din mun. Bălți.

#PLANInternational #USAID

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top